Passa på att anmäla dig för Bara Fiber e-faktura inför nästa fakturering


Nästa faktura (för första halvåret 2021, summa 1.500:-) skickas ut i början av mars med förfallodatum 2021-03-31. Du som redan har anmält dig för e-faktura kommer då att få din faktura skickad direkt till din internetbank och allt du behöver göra är att godkänna betalningen.


Vi rekommenderar alla som har möjlighet att få e-faktura att utnyttja möjligheten att få e-faktura från Bara Fiber!


Du som ännu inte har anmält dig för e-faktura, passa på att göra detta så fort som möjligt! (det finns även möjlighet att få fakturan skickad via e-post, se längre ner på sidan)


Hur gör man för att anmäla sig för e-faktura?

  1. Logga in på din internetbank
  2. Gå till den sida på din internetbank där man lägger till e-fakturering/lägg till företag. Förfarandet skiljer sig något mellan olika banker (kontakta din bank för hjälp om du inte vet hur man gör)
  3. Sök/bläddra fram och välj ”Samfällighetsföreningen Bara Fiber”
  4. I anmälningsformuläret skriver du in ditt namn, personnummer, kundkummer* samt din e-postadress. 
  5. Klicka ”Bekräfta”.
  6. Klart!
  7. När din e-fakturaanmälan har gått igenom kommer du att få en bekräftelse av oss via e-post (observera att du inte kommer att kunna se i din internetbank att du har anslutits till e-faktura för Bara Fiber förrän efter första e-fakturan har skickats)


* ditt kundnummer har 6 siffror och finns på din senaste faktura. Om du inte har tillgång till din faktura kan du i stället maila ekonomi@barafiber.se och fråga efter ditt kundnummer)

Bild på anmälningsformuläret för e-faktura på internetbanken.

Mer om e-postfaktura


Om du hellre vill få dina fakturor från Bara Fiber skickade med e-post, fyll i anmälan på denna länk